Minerva Studiecentrum

MINERVA is in Nederland de grondlegger van het beveiligingsonderwijs en is in 2010 de respectabele leeftijd van 60 jaar gepasseerd. Mede dankzij deze jarenlange expertise en ervaring is MINERVA een begrip op het gebied van beveiligings- en rechercheopleidingen.

MINERVA verzorgt niet alleen theorieopleidingen, maar is ook specialist op het gebied van praktijkopleidingen en trainingen. Al onze opleidingen en trainingen worden verzorgd in ons eigen praktijkcentrum in Almere. Ons praktijkcentrum word tevens gebruikt als examencentrum (PEC) door de Stichting Vakexamen voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB).

Door onze specialisatie zijn onze medewerkers volledig op de hoogte van hetgeen zich in de beveiligings- en recherchebranche afspeelt. De kleinschaligheid van onze organisatie zorgt ervoor dat al onze medewerkers direct betrokken zijn bij uw opleidingstraject, hierdoor ontstaat persoonlijke begeleiding. Daar waar nodig kunt u rekenen op extra ondersteuning. 

De mbo-opleidingen van MINERVA zijn opgenomen in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO) van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit houdt in dat de overheid toezicht houdt op de kwaliteit van onze opleidingen.
Sinds november 2010 is MINERVA ISO-9001 gecertificeerd. Dit betekent dat MINERVA beschikt over een goed werkend kwaliteitszorgsysteem.

MINERVA is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en conformeert zich aan de gedragscode voor de leden van de vereniging NRTO. (Gedragscode consument) (Algemene voorwaarden consument) De NRTO beoordeelt op basis van vakbekwaamheid, continuïteit, kwaliteit en werkwijze.

ONZE ANDERE OPLEIDINGEN

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren